TFP Model - Portrætter

TFP Modeller er modeller der tilbyder sig som model for at hjælpe fotografer i, at øve fotografering. Ligeså tilbyder fotograferne at fotografere modellerne, så de kan øve og blive bedre. 

Ofte vil der ligge en kontrakt begge parter skal skrive under på. Kontrakten følgere loven for copyright, ejerskab af billederne, anvendelse af disse og brud på kontrakten. 

Jeg tilbyder fotografering af TFP modeller incl kontrakt. Modellen vil modtage udvalgte fotos som udelukkende Jeg bestemmer og vælger. der anbefales at fotografierne sendes på mail til modellen da fx messenger forvrænger kvaliteten eller at modellen medbringer et USB stick som fotografen kan ligge de udvalgte fotos over på.

Fotografering kan foregå i eget hjem, fotografens hjem, forskellige lokation så som ved bygninger, gaden, strand og skov.

Skal fotografierne fremstilles må modellen forvente at betale. Der kan laves enkelte fremstillinger i forskellige størrelser til album.

Fotografier at modellen vil ikke sælges til private el anden side med mindre modellen er med på det - Hun/Han vil blive kontaktet hvis jeg kontaktes af en køber. Ved godkendt salg skal fotograf og model betales.

Del siden