Lidt om mig

Hej!

Mit navn er Berit, jeg er uddannet underviser med hovedkopetance i bileldkunst, dansk og specialpædagogik.

Jeg er 48 år har boet i Vig fra 2002-2018. Herefter flyttede jeg til Bråde med mine to store dejlige drenge. Jeg er vokset op i Albertsund, Vestegnene, hvor jeg forsat har min gang, da min dejlige familie og venner bor der.  

Min interesse for kunst og min udvikling her, har jeg haft siden jeg var lille pige. Dengang tegnede jeg  mest prinesser og tegnefiguren Nusser. I mine teenage år tegnede jeg meget efter stilstående ting, ansigter, abstrakte og sybbolske tegninger og malerier. Collage nød jeg også. landskaber var også i fokus, samt fotografering. Jeg er forsat meget kreativ og elsker at kreare nye og spændende ting med forskellige materialer.

Fotografering har fået en stor plads i mit herte, da jeg her får mulighed for at møde nye menensker og dyr. Samt at berige mit sind med naturens forunderlige verden. Her samler jeg også ro til krop og sind. 

Kom forbi og se min kunst, hilse på mig, og få en god snak om kunst og livet, tile n kop kaffe og måske en nybagt styk kage. 

Jeg håber du/i vil nyde mine værker. Ligeså håber jeg, at du/i i har tid til at slutte turen af herinde med, at skriv en lille hilsen i min gæstebog. 

Med venlig hilsen

Berit Anja Dannebrog

Jeg elsker også at stå model. Her et foto som blev taget på min fødselsdag 2. dec. 2019 af Lise Lotte Lindahl

Jeg elsker også at stå model. Her et foto som blev taget på min fødselsdag 2. dec. 2019 af Lise Lotte Lindahl

Del siden